Cum se ofera florile persoanelor dragi in cel mai elegant mod?

 

Florile proaspat taiate sunt un cadou extraordinar pe care il poti oferi  persoanelor dragi. Cand decizi sa achizitionezi un buchet de flori este important sa iei in considerare mai multe aspecte, precum: ocazia cu care il oferi, tipul de flori pe care destinatarul le prefera, dar si felul in  care il vei oferi apropiatilor din viata ta. Exista anumite reguli in codul bunelor maniere dupa care te poti ghida, astfel incat buchetul pe care il oferi sa fie o experienta cu adevarat emotionanta. Daca vrei sa afli cum poti avea grija de prezentarea buchetului, dar si multe alte trucuri care sa te ajute sa oferi flori persoanelor dragi in cel mai elegant mod, citeste in continuare acest articol.


Cuprins:

  • Cum se ofera florile conform bunelor maniere?
  • Cum se ofera un buchet de flori in functie de tipul de livrare?

  •  

     

     1. Cum se ofera florile conform bunelor maniere? 

    Florile sunt acel tip de cadou pe care majoritatea oamenilor il apreciaza cu adevarat. Astfel, indiferent ca oferi flori in cutie, buchete sau aranjamente florale,este important sa te asiguri ca respecti anumite reguli care vor face ca darul tau sa treaca de la ceva obisnuit la ceva spectaculos. Iata lucrurile de care sa tii cont:


    Alege florile potrivite

    Sunt multe momente in viata unui om in care e indicat sa oferi flori. Fie ca vorbim de zile aniversare, evenimente alte ocazii speciale, buchetul tau trebuie sa fie ales in functie de ocazie, dar si de florile pe care destinatarul le prefera. Poti alege dintr-o colectie impresionanta de buchete.

    Cum se ofera florile conform bunelor maniere BUCHET 19 TRANDAFIRI ROZ

    Cum se ofera florile conform bunelor maniere BUCHET 25 FREZII ROZ

     

    Gandeste-te la mesajul pe care vrei sa-l transmiti

    Ceea ce este cu adevarat important este ca aranjamentul pe care il alegi sa transmita un mesaj. Poate ca vrei sa achizitionezi flori pentru iubita ta si cauti un buchet potrivit. Trebuie sa stii ca nimic nu spune mai bine „te iubesc” decat un buchet de trandafiri rosii. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi aranjamentul care ti se potriveste, in functie de ocazie, dar si de mesajul pe care vrei sa il transmiti.

    Cum se ofera florile conform bunelor maniere BUCHET CU 11 TRANDAFIRI SPECIALI ALBI

     

    Ofera flori in numar impar

    In traditia noastra buchtele de flori in numar par se ofera doar la inmormantari, iar in alte situatii buchetul de flori trebuie sa aiba flori in numar impar.

    Cum se ofera florile conform bunelor maniere BUCHET CU TRANDAFIRI, LISIANTHUS SI HORTENSIE

     

    Opteaza pentru flori proaspete

    Daca ti-ai propus sa faci cadou un buchet de flori, atunci este indicat sa alegi flori proaspat taiate, astfel incat destinatarul sa se bucure cat mai mult de cadoul tau.


    Gandeste-te la vaza

    In cazul in care planifici sa oferi flori unei persoane care sa afla in spital ar trebui sa iei in calcul vaza in care vor sta florile.

     

     

     2. Cum se ofera un buchet de flori in functie de tipul de livrare 

    Poti chiar tu oferi florile persoanelor apropiate, insa nu intodeauna acest lucru este posibil. De aceea majoritatea oamenilor apeleaza la florariile care au serviciul de curierat inclus. Astfel, indiferent unde te afli, poti plasa cu usurinta o comanda care sa ajunga la cei apropiati rapid si simplu. Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le stii in functie de cum alegi sa livrezi buchetul de flori.

    Cum se ofera un buchet de flori in functie de tipul de livrare BUCHET CU TRANDAFIRI, CRINI SI SUCULENT

     

    Daca ai posibilitatea de a face livrarea personala este indicat sa ridici florile, astfel incat destinatarul sa poata vedea splendoarea acestuia. Nu darui doar un fir! Sunt foarte putine ocaziile in care este permisa oferirea unui singur fir de floare. De obicei, e necesar ca firul de floare sa fie insotit de un alt cadou. Este indicat sa renunti la folia de plastic, in special daca aceasta nu este decorativa. Daca floraria a impachetat buchetul intr-un mod atractiv, poti pastra acel tip de hartie.

    Cum se ofera un buchet de flori in functie de tipul de livrare BUCHET CU TRANDAFIRI, GERBERA SI LISIANTHUS

     

    In cazul in care alegi sa faci livrarea buchetului cu ajutorul curierului este indicat sa atasezi o felicitare, astfel incat persoana draga sa stie ca florile sunt de la tine. alege orice buchet de flori ti se potriveste, in functie de preferinte.

     

    A darui un buchet de flori este o arta care poate incurca multe persoane. Respectand sfaturile de mai sus vei creea atmosfera suficient de placuta, eficienta si sigura pentru persoana draga din viata ta. alege oricare dintre buchetele potrivite si lasa-te inspirat flori proaspete din colectie.


    Sursa foto: Californiaflowers.ro si Pexels.com


    California Flowers - Livram zambete si flori, acum si in Bucuresti!

    You may also like

    Vezi toate
    Example blog post
    Example blog post
    Example blog post